Vitamin Boost - den första vitamindrycken du blandar själv!

Vitamin Boost - tre goda smaker - FUN Light

FUN Light VITAMIN BOOST – såsom du känner igen FUN Light, fast med en boost av vitaminer! 

Vitamin Boost är den första lightsaften i hyllan med adderade vitaminer. Ett smidigt, prisvärt och flexibelt alternativ till vitamindryck. Helt sockerfritt och utan kalorier – med tillsatta vitaminer och fantastisk smak! Du blandar enkelt med vanligt eller kolsyrat vatten, precis när du vill.

Välj mellan tre törstsläckande och uppfriskande smaker, helt utan socker: Nordic Berries, Lemon Lime och Tropical Passion. 

Nordic Berries

Redan en favorit hos många! Vitamin Boost Nordic Berries har en lite syrlig smak av nordiska bär från både trädgård och skog. Vi har tillsatt vitamin B6 och niacin (vitamin B3), vilket bidrar till minskad trötthet. Vitamin B6 stöttar dessutom immunförsvaret. Fantastisk att blanda med vatten och kanske ännu godare att blanda med bubbelvatten!

VItamin Boost- Nordic Berries - FUN Light

Lemon Lime

Vitamin Boost Lemon Lime har en pigg citronsmak medan limen ger ett härligt djup i smaken. Drycken är underbart törstsläckande. Vitamin B6 och niacin (vitamin B3) bidrar till minskad trötthet och normal energiomsättning.

Vitamin Boost - Lemon Lime - FUN Light

Tropical Passion

Tropical Passion har en fyllig och frisk smak av tropiska frukter med betoning på ananas och passionsfrukt. Citronen bidrar med friskhet i smakupplevelsen och färgen på drycken är tropiskt gul. En härlig törstsläckare som är lika god med vanligt som med kolsyrat vatten.

Vi har berikat drycken med vitamin B6 och B3 (niacin), vilka hjälper till att motverka trötthet och utmattning. Dessutom bidrar vitamin B6 till immunsystemets normala funktion.

Vitamin Boost - Tropical Passion - FUN Light

Fördelar med vitaminerna i Vitamin Boost

De vitaminer som Vitamin Boost dryckerna är tillsatta med heter Vitamin B6 och Niacin (även kallad Vitamin B3). Båda dessa vitaminer bidrar till minskad trötthet och utmattning samt till normal energiomsättning. Niacin (Vitamin B3) bidrar även till att bibehålla normal hud och Vitamin B6 stöttar immunsystemet. 

Vi har valt att använda vattenlösliga B-vitaminer i dessa produkter, eftersom de har väldigt låg risk att råka överdoseras. 

Regler och villkor

Så här går det till:

Tävlingen arrangeras av FUN Light Sverige och är ett lotteri där vi tävlar ut 50st Stanley Quencher – värde 699:-/st.

Köp en valfri dryck från FUN Light under kampanjperioden 15/4 – 23/6 2024. Registrera dina kontaktuppgifter på funlight.se och tävla med ditt kvitto – eventuell vinst syns direkt på sidan.

Varje köp under kampanjperioden ger en ny vinstchans. Dock max en vinst per person.

Ladda upp ditt kvitto och se direkt om du vunnit eller inte. Har du vunnit kommer ditt kvitto att granskas inom 1-2 arbetsdagar för att vinst ska kunna skickas ut. Man får inte ladda upp samma kvitto flera gånger utan endast nya köp.

Om kvittot är OK meddelas vinnaren att vinst kommer skickas ut med PostNord. Om kvittot ej är OK meddelas detta tillsammans med en motivering varför.

Kvittot behöver vara läsbart och med synligt datum, tid samt med markering som visar den inköpta FUN Light drycken för att vara giltigt vid vinst.

 

Deltagande:

Kampanjen pågår 15/4 – 23/6 2024 och är öppen för alla över 18 år som är bosatta i Sverige. Tävla senast 23/6 2024. Vi förbehåller oss rätten att ändra kampanjperiod vid oförutsedda händelser.

 

Vinstinformation:

Vinsten: Stanley The Quencher H2.0 Flowstate™ Tumbler 1.18 L Rose Quartz – värde 699:-/st.

Antal vinnare: 50 st

Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller annat. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vid händelse av att en specifik vinst inte kan levereras så förbehålls rätten att ersätta vinsten med en alternativ vinst av motsvarande värde. Alla vinster skickas utan kostnad.

 

Vinstdragning & leverans:

Det finns totalt 50 st Stanley Quencher i potten. Dragning av vinnare görs slumpmässigt direkt på tävlingssidan under perioden och efter granskning och godkännande av kvittot. Man kan vinna max en gång per person.

Vinsten skickas till vinnarens postadress eller ombud inom 4 veckor efter godkänt kvitto. Avsändare: PS Action AB. Om vinsten ej kan levereras till mottagaren till följd av att felaktiga adresserauppgifter angetts vid registrering, eller om försändelsen ej hämtas ut inom, av PostNord, angiven tidsfrist anses vinsten som förbrukad.

Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera deltagare vid misstanke om fusk genom t.ex förfalskat kvitto. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, tekniska fel eller oavsiktliga missförstånd i samband med kampanjen.

Sekretess & personuppgifter

Hantering av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar för att delta behandlas av Orkla som är personuppgiftsansvarig. Det betyder att Orkla ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Vi använder och delar uppgifterna med Silverplus AB, PS Action AB och 24HR Malmö AB för att administrera och skicka ut vinsterna.

Sekretesspolicy
Din sekretess är viktig för oss. I vår sekretesspolicy beskrivs vilka personuppgifter som Orkla Foods Sverige AB samlar in från dig, hur vi interagerar med dig och hur vi använder samt lagrar dessa uppgifter. Ta del av vår sekretesspolicy här: https://www.orkla.se/ofs- behandling-av-personupplysningar/

Personuppgifter vi samlar in och hur vi använder dem
www.orkla.com/legal/se/

Hur vi delar dina personuppgifter
Orkla delar personuppgifter med Silverplus AB, PS Action AB och 24HR Malmö AB (för att administrera och skicka ut din vinst).

Tillgång till dina personuppgifter
Kontakta oss på detta formulär om du vill få tillgång till, få utlämnat, korrigera eller radera personuppgifter som vi har lagrat. Du kan också lämna klagomål, kräva begränsningar eller ta tillbaka ditt samtycke när som helst. Du kan också vända dig till Datainspektionen om du vill klaga på vår hantering av personuppgifter

Borttagning av personuppgifter
Om inget annat samtycke givits kommer din kontaktdata att raderas inom 6 månader.

Hur vi förvarar personuppgifterna
Tjänster och produkter vi använder för att bearbeta och lagra dina personuppgifter finns inom EU. Det säkerställer att våra leverantörer också följer lagen om GDPR.

Vid frågor, vänligen kontakta konsumentkontakt@orklafoods.se

Tillgång: Orkla Foods Sverige AB och Silverplus AB

Underleverantör: Silverplus AB, PS Action AB och 24HR Malmö AB