KUL, LÄSKANDE OCH KLIMATSMART.

Har du tänkt på att FUN Light kan följa med dig överallt? Till gymmet, på jobbet, till beachen, på tåget, ja var som helst. För sommarens törstsläckare är inte bara god, den är klimatsmart också.

Tack vare att den är koncentrerad slipper du släpa hem en massa vatten som fraktats över halva klotet, du behöver bara bära hem smaken. På tal om smak, visste du att FUN Light får alla sina goda smaker och färger uteslutande från naturliga aromer och naturliga färger? Och självklart är den utan socker. Så fyll vattenflaskan med läskande, god FUN Light i din favo-smak och ta med den ut för snabb förfriskning i sommar, vart du än ska.

Glöm inte panta din saftflaska. Förra året bar vi svenskar hem 206 miljoner liter läsk och smaksatt vatten. Om man räknar ut hur mycket koldioxid det gick åt på frakt och tillverkning, motsvarar det 19 000 personers flygresor tur & retur till Mallis. Räknat i olja motsvarar det cirka 7 miljoner liter. Förutom utsläppen gick det förstås åt en massa plast också. Så panta gärna FUN Light flaskan när det goda är slut. Vår miljövänliga flaska är gjord av 25% återvunnen plast och t.o.m. kapsylen är återvinningsbar, så behåll den på så blir det ännu bättre för miljön.

Sockerfri saft som blandas i saftflaska perfekt att ta med ut.