REGLER & VILLKOR

Så här gör du:

FUN light-kampanjen är ett lotteri där du tävlar om 50 st presentkort med värde 1 500 kr från BYON. Köp en valfri FUN light under kampanjperioden 10/4 – 25/6 2023. Titta på filmen på funlight.se/kampanj och lista ut det dolda budskapet. Registrera dina kontaktuppgifter och sedan deltar du i utlottningen av 50 st presentkort från BYON.

Spara ditt kvitto på inköpt FUN light produkt under kampanjperioden. Om du vinner ska du kunna visa upp det. Kvittot behöver vara läsbart och med synligt datum. Det räcker att ha ett foto på ditt kvitto, om du är rädd för att riskera att bli av med papperskvittot under kampanjperioden.

Deltagande:

Kampanjen pågår 10/4 – 25/6 2023 och är öppen för alla över 18 år som är bosatta i Sverige. Tävla senast 2/7 2023. Vi förbehåller oss rätten att ändra kampanjperiod vid oförutsedda händelser.

Vinstinfo

Vinsten är ett presentkort på 1 500 kr från BYON.

Antal vinnare: 50 st

Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller annat. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vid händelse av att en specifik vinst inte kan levereras så förbehålls rätten att ersätta vinsten med en alternativ vinst av motsvarande värde. Alla vinster skickas utan kostnad.


Vinstdragning & leverans

Det finns totalt 50 st presentkort med värde 1 500 kr och dragning av vinnarna görs slumpmässigt efter avslutad kampanjperiod och man kan bara vinna en gång per person. Vår byrå Silverplus kommer kontakta vinnarna senast 10/7 2023 på den angivna mailadressen.

Skulle någon vinnare inte svara eller gå att nå inom 10 dagar efter första kontakt går vinsten tillbaka i vinstpotten. Detta beslut kan inte överklagas.

Vinsten i form av ett digitalt presentkort skickas till vinnarnas angivna mailadress inom 2 veckor efter första kontakt.

Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera deltagare vid misstanke om fusk. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, tekniska fel eller oavsiktliga missförstånd i samband med kampanjen.

Sekretess & personuppgifter

Hantering av personuppgifter

Uppgifterna som du lämnar för att delta behandlas av Orkla som är personuppgiftsansvarig. Det betyder att Orkla ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Vi använder och delar uppgifterna med Silverplus för att administrera och skicka ut premier.

Sekretesspolicy

Din sekretess är viktig för oss. I vår sekretesspolicy beskrivs vilka personuppgifter som Orkla Foods Sverige AB samlar in från dig, hur vi interagerar med dig och hur vi använder samt lagrar dessa uppgifter. Ta del av vår sekretesspolicy här:  https://www.orkla.se/ofs-behandling-av-personupplysningar/

Hur vi delar dina personuppgifter

Orkla delar personuppgifterna med Silverplus AB (för att administrera och skicka ut din vinst).

Tillgång till dina personuppgifter

Kontakta oss på detta formulär om du vill få tillgång till, få utlämnat, korrigera eller radera personuppgifter som vi har lagrat. Du kan också lämna klagomål, kräva begränsningar eller ta tillbaka ditt samtycke när som helst. Du kan också vända dig till Datainspektionen om du vill klaga på vår hantering av personuppgifter.