Smaksätt ditt kolsyrande vatten med FUN Light - gott och klimatsmart

Smaksätt ditt kolsyrande vatten med FUN Light

Gör din egen läskande saft med någon utav våra härliga smaker!

Att våra flaskor går att panta och är gjorda av återvunnen plast kommer nog inte som någon nyhet för dig. Något du däremot kanske inte visste är att 25% av alla som dricker FUN Light blandar sitt eget smaksatta bubbelvatten med någon av våra smaker.

Sugen på att blanda eget bubbelvatten? Här hittar du alla våra goda smaker på saft.

Strema ditt eget bubbelvatten för att minska negativ miljöpåverkan

Streama ditt eget bubbelvatten

Genom att göra ditt eget kolsyrade vatten hemma bidrar du till en miljövänligare planet. Vattnet som vi får ifrån våra kranar är lokalt producerat och energisnålt. Vatten på flaska som du köper ifrån mataffären är både dyrt för dig och dåligt för miljön då det ofta transporteras långa vägar. Istället för att köpa hem plastflaskor ifrån mataffären kan du göra ditt eget smaksatta bubbelvatten med hjälp av en kolsyremaskin, som till exempel soda stream. På så sätt kan du bidra positivt till vårt klimat och du sparar även pengar.

Kolsyrat vatten, soda eller tonic water - vilken typ av bubbelvatten ska du välja?

Kolsyrat, soda eller tonic water. Vad väljer du?

Det kolsyrade vattnet är enbart vatten tillsatt med bubblor, till skillnad från andra typer av vatten så som sodavatten eller tonicvatten. Dessa bubbelvatten är tillsatta med salter och därför har de en bismak som inte passar så bra till din FUN Light saft. Därför ska du välja kolsyrat vatten som du enkelt streamar själv hemma.

Ett alternativ till läsk

Istället för att dricka läsk är det många som dricker FUN Light med bubbelvatten. För att smaksätta ditt kolsyrade vatten tillsätter du bara cirka en centiliter i din streamade flaska med någon utav våra underbara smaker som till exempel FUN Light OrangeWild Berries eller Lemonade. Skaka sedan om flaskan och du har nu en alldeles egen bubblig och läskande saft!

Olika smaker till din kolsyremaskin eller soda stream

Smaker till din soda stream

FUN light har ett brett sortiment med massor av spännande, goda smaker som du kan blanda med bubbelvatten från din kolsyremaskin eller Soda stream.  Visste du till exempel att smaken  Legendary Lemon Lime är speciellt framtagen för att passa extra bra med bubbelvatten? Andra smaker som passar väldigt bra med kolsyrat vatten är Mandarin MadnessOrangeWild BerriesLemonade och Elderflower Lemon  . Upptäck fler smaker till din kolsyremaskin här.

Recept för att göra egen läsk hemma

Recept för att göra egen läsk

Att blanda FUN light med kolsyrat vatten är ett snabbt och enkelt sätt att göra egen läsk hemma och får den där bubbliga, spritsiga känslan på drycken. Dessutom mycket bättre för miljön! FUN Light spädes 1+9 så på en flaska FUN light får du 10L läsk, om du blandar med kolsyrat vatten. Perfekt om du vill bjuda på en läskande dryck men inte vill bära hem tunga flaskor från affären. Blanda istället hemma och kolsyra vattnet från kranen – låt festen börja!

Våra smaker

Regler och villkor

Så här går det till:

Tävlingen arrangeras av FUN Light Sverige och är ett lotteri där vi tävlar ut 50st Stanley Quencher – värde 699:-/st.

Köp en valfri dryck från FUN Light under kampanjperioden 15/4 – 23/6 2024. Registrera dina kontaktuppgifter på funlight.se och tävla med ditt kvitto – eventuell vinst syns direkt på sidan.

Varje köp under kampanjperioden ger en ny vinstchans. Dock max en vinst per person.

Ladda upp ditt kvitto och se direkt om du vunnit eller inte. Har du vunnit kommer ditt kvitto att granskas inom 1-2 arbetsdagar för att vinst ska kunna skickas ut. Man får inte ladda upp samma kvitto flera gånger utan endast nya köp.

Om kvittot är OK meddelas vinnaren att vinst kommer skickas ut med PostNord. Om kvittot ej är OK meddelas detta tillsammans med en motivering varför.

Kvittot behöver vara läsbart och med synligt datum, tid samt med markering som visar den inköpta FUN Light drycken för att vara giltigt vid vinst.

 

Deltagande:

Kampanjen pågår 15/4 – 23/6 2024 och är öppen för alla över 18 år som är bosatta i Sverige. Tävla senast 23/6 2024. Vi förbehåller oss rätten att ändra kampanjperiod vid oförutsedda händelser.

 

Vinstinformation:

Vinsten: Stanley The Quencher H2.0 Flowstate™ Tumbler 1.18 L Rose Quartz – värde 699:-/st.

Antal vinnare: 50 st

Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller annat. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vid händelse av att en specifik vinst inte kan levereras så förbehålls rätten att ersätta vinsten med en alternativ vinst av motsvarande värde. Alla vinster skickas utan kostnad.

 

Vinstdragning & leverans:

Det finns totalt 50 st Stanley Quencher i potten. Dragning av vinnare görs slumpmässigt direkt på tävlingssidan under perioden och efter granskning och godkännande av kvittot. Man kan vinna max en gång per person.

Vinsten skickas till vinnarens postadress eller ombud inom 4 veckor efter godkänt kvitto. Avsändare: PS Action AB. Om vinsten ej kan levereras till mottagaren till följd av att felaktiga adresserauppgifter angetts vid registrering, eller om försändelsen ej hämtas ut inom, av PostNord, angiven tidsfrist anses vinsten som förbrukad.

Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera deltagare vid misstanke om fusk genom t.ex förfalskat kvitto. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, tekniska fel eller oavsiktliga missförstånd i samband med kampanjen.

Sekretess & personuppgifter

Hantering av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar för att delta behandlas av Orkla som är personuppgiftsansvarig. Det betyder att Orkla ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Vi använder och delar uppgifterna med Silverplus AB, PS Action AB och 24HR Malmö AB för att administrera och skicka ut vinsterna.

Sekretesspolicy
Din sekretess är viktig för oss. I vår sekretesspolicy beskrivs vilka personuppgifter som Orkla Foods Sverige AB samlar in från dig, hur vi interagerar med dig och hur vi använder samt lagrar dessa uppgifter. Ta del av vår sekretesspolicy här: https://www.orkla.se/ofs- behandling-av-personupplysningar/

Personuppgifter vi samlar in och hur vi använder dem
www.orkla.com/legal/se/

Hur vi delar dina personuppgifter
Orkla delar personuppgifter med Silverplus AB, PS Action AB och 24HR Malmö AB (för att administrera och skicka ut din vinst).

Tillgång till dina personuppgifter
Kontakta oss på detta formulär om du vill få tillgång till, få utlämnat, korrigera eller radera personuppgifter som vi har lagrat. Du kan också lämna klagomål, kräva begränsningar eller ta tillbaka ditt samtycke när som helst. Du kan också vända dig till Datainspektionen om du vill klaga på vår hantering av personuppgifter

Borttagning av personuppgifter
Om inget annat samtycke givits kommer din kontaktdata att raderas inom 6 månader.

Hur vi förvarar personuppgifterna
Tjänster och produkter vi använder för att bearbeta och lagra dina personuppgifter finns inom EU. Det säkerställer att våra leverantörer också följer lagen om GDPR.

Vid frågor, vänligen kontakta konsumentkontakt@orklafoods.se

Tillgång: Orkla Foods Sverige AB och Silverplus AB

Underleverantör: Silverplus AB, PS Action AB och 24HR Malmö AB