Smaksätt ditt kolsyrande vatten med FUN Light - gott och klimatsmart

Smaksätt ditt kolsyrande vatten med FUN Light

Gör din egen läskande saft med någon utav våra härliga smaker!

Att våra flaskor går att panta och är gjorda av återvunnen plast kommer nog inte som någon nyhet för dig. Något du däremot kanske inte visste är att 25% av alla som dricker FUN Light blandar sitt eget smaksatta bubbelvatten med någon av våra smaker.

Sugen på att blanda eget bubbelvatten? Här hittar du alla våra goda smaker på saft.

Strema ditt eget bubbelvatten för att minska negativ miljöpåverkan

Streama ditt eget bubbelvatten

Genom att göra ditt eget kolsyrade vatten hemma bidrar du till en miljövänligare planet. Vattnet som vi får ifrån våra kranar är lokalt producerat och energisnålt. Vatten på flaska som du köper ifrån mataffären är både dyrt för dig och dåligt för miljön då det ofta transporteras långa vägar. Istället för att köpa hem plastflaskor ifrån mataffären kan du göra ditt eget smaksatta bubbelvatten med hjälp av en kolsyremaskin, som till exempel soda stream. På så sätt kan du bidra positivt till vårt klimat och du sparar även pengar.

Kolsyrat vatten, soda eller tonic water - vilken typ av bubbelvatten ska du välja?

Kolsyrat, soda eller tonic water. Vad väljer du?

Det kolsyrade vattnet är enbart vatten tillsatt med bubblor, till skillnad från andra typer av vatten så som sodavatten eller tonicvatten. Dessa bubbelvatten är tillsatta med salter och därför har de en bismak som inte passar så bra till din FUN Light saft. Därför ska du välja kolsyrat vatten som du enkelt streamar själv hemma.

Ett alternativ till läsk

Istället för att dricka läsk är det många som dricker FUN Light med bubbelvatten. För att smaksätta ditt kolsyrade vatten tillsätter du bara cirka en centiliter i din streamade flaska med någon utav våra underbara smaker som till exempel FUN Light OrangeWild Berries eller Lemonade. Skaka sedan om flaskan och du har nu en alldeles egen bubblig och läskande saft!

Olika smaker till din kolsyremaskin eller soda stream

Smaker till din soda stream

FUN light har ett brett sortiment med massor av spännande, goda smaker som du kan blanda med bubbelvatten från din kolsyremaskin eller Soda stream.  Visste du till exempel att smaken  Legendary Lemon Lime är speciellt framtagen för att passa extra bra med bubbelvatten? Andra smaker som passar väldigt bra med kolsyrat vatten är Mandarin MadnessOrangeWild BerriesLemonade och Elderflower Lemon  . Upptäck fler smaker till din kolsyremaskin här.

Recept för att göra egen läsk hemma

Recept för att göra egen läsk

Att blanda FUN light med kolsyrat vatten är ett snabbt och enkelt sätt att göra egen läsk hemma och får den där bubbliga, spritsiga känslan på drycken. Dessutom mycket bättre för miljön! FUN Light spädes 1+9 så på en flaska FUN light får du 10L läsk, om du blandar med kolsyrat vatten. Perfekt om du vill bjuda på en läskande dryck men inte vill bära hem tunga flaskor från affären. Blanda istället hemma och kolsyra vattnet från kranen – låt festen börja!

Våra smaker