IT Girls

Vinnaren i It Girls vinner ett exklusivt bloggkontrakt på Modette och får uppleva New York Fashion week tillsammans med FUN Light.

 

Vinnaren av It girls 2016:
Tuva Alicia – stort grattis!!

IMG_9413

Efter fem veckor med tuffa utmaningar, massa skratt och även en del tårar så avgjordes idag finalen av It Girls 2016. Läs vinnarintervjun med årets It Girl Tuva Alicia!

Grattis Tuva! Den klassiska frågan, hur känns det?

– Alltså WOW! Det känns fortfarande ofattbart. Jag måste hela tiden påminna mig själv för jag tror knappt att det är sant! Ibland känns det som att hela It Girls-veckan bara var en dröm.

Hur tror du det här kommer påverka ditt liv?

– Otroligt mycket! Nu kan jag äntligen fokusera på det jag verkligen älskar och brinner för! Detta år vill jag verkligen ta vara på och satsa på bloggen. Jag känner mig superpeppad på att blogga och inspirera så mycket det bara går! Men jag ser också fram emot att ta upp viktiga ämnen så som psykisk hälsa och hoppas att även det kan påverka någon läsare där ute.

Vad var det roligaste och svåraste med It Girls 2016?

– Det roligaste var absolut att gå igenom denna tuffa veckan med så många olika och härliga tjejer. Det är bara vi tjejer som upplevt It Girls-veckan som verkligen förstår hur påfrestande det faktiskt är! Det svåraste för mig har varit att få bot på mina hjärnspöken! Man är hela tiden på spänn och rädd att göra fel, för bara ett litet misstag riskerar ju att man ryker!

Vad tyckte du om utmaningen som FUN Light hade?

– SÅ rolig och SÅ hektisk! Tänk om man alltid kunde blogga sådär effektivt under en timme! Det var så galet för att man skulle hinna med så oerhört mycket under så kort tid, men det bevisade också att det inte är omöjligt!

Du kommer få åka till New York Fashion week – vilken typ utav bilder kommer vi få se på Instagram hos FUN Light?

– Jag vill dela denna fantastiska upplevelse med alla er här hemma! Jag kommer att ladda upp bilder från allt jag upplever under veckans gång. Det kommer att bjudas mycket street style bilder, behind the scenes från modeveckan och mycket mer!

Hur ska du fira?

– Jag ska fira det genom att ÄNTLIGEN få berätta till alla att jag är vinnaren av It Girls, det har varit så svårt att inte råka avslöja sig! Sen ska jag fira med mina kompisar som jag har funnit genom It Girls och bara njuuuuta av denna fantastiska tid jag har framför mig!

SENASTE AVSNITTET

 

FINALISTERNA